Ik zoek werk in een andere functie

Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over andere functies naast leerkrachten die mogelijk zijn op een basisschool. De vraag naar mensen die gekwalificeerd zijn voor deze functies groeit steeds meer.
Kijk welke functie bij jou past!

Home » Andere functies

Onderwijsassistent

Als onderwijsassistent ben je een extra paar handen voor de leerkracht en werk je samen om de kinderen zich zo optimaal mogelijk te laten ontwikkelen. Je houdt van aanpakken, bent flexibel en straalt uit dat je plezier hebt in het werken met kinderen!
Lees meer...

Leraarondersteuner

De lerarenondersteuner op een basisschool voert ondersteunende taken in het onderwijs en leerlingbegeleiding uit onder de verantwoordelijkheid van een leraar, ondersteunt de onderwijsvoorbereiding en neemt deel aan professionalisering.
Lees meer...

Vakleerkracht gym

De vakleerkracht verzorgt gymlessen en andere bewegingsactiviteiten op de basisschool.
Lees meer...

VEEL MOGELIJKHEDEN IN AMSTERDAM

DE BREDE SELECTIE van openbaar primair onderwijs Amsterdam heeft altijd vacatures voor leerkrachten voor vervangingen. Lange of korte vervanging, het kan allemaal. Wil je vastigheid? Prima. Wil je juist flexibel zijn in je agenda? Ook helemaal goed. Vanuit DE BREDE SELECTIE is er veel doorstroming naar reguliere vaste banen op onze scholen. Leerkrachten, lio-er’s, vakleerkrachten, onderwijsassistenten, herintreders en senioren zijn welkom! Maar ook hebben we regelmatig plek voor vakleerkrachten, IB-ers, administratieve ondersteuning en conciërges.

voor_iedereen