Ik zoek werk in een andere functie

Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over de verschillende functies die mogelijk zijn op een basisschool en waar steeds meer vraag naar is.
Kijk welke functie bij je past!

Home » Andere functies

Onderwijsassistent

Als onderwijsassistent ben je een extra paar handen voor de leerkracht en werk je samen om de kinderen zich zo optimaal mogelijk te laten ontwikkelen. Je houdt van aanpakken, bent flexibel en straalt uit dat je plezier hebt in het werken met kinderen!
Lees meer...

Leraarondersteuner

De lerarenondersteuner op een basisschool voert ondersteunende taken in het onderwijs en leerlingbegeleiding uit onder de verantwoordelijkheid van een leraar, ondersteunt de onderwijsvoorbereiding en neemt deel aan professionalisering.
Lees meer...

Intern begeleider

De intern begeleider die in het primair onderwijs werkt is belast met de inrichting en het functioneren van de structuur van ondersteuning voor leerlingen met extra onderwijsbehoeften. De intern begeleider basisonderwijs levert een bijdrage aan de ontwikkeling van...
Lees meer...

Vakleerkracht gym

De vakleerkracht verzorgt gymlessen en andere bewegingsactiviteiten op de basisschool.
Lees meer...

VEEL MOGELIJKHEDEN IN AMSTERDAM

DE BREDE SELECTIE van openbaar primair onderwijs Amsterdam heeft altijd vacatures voor leerkrachten voor vervangingen. Lange of korte vervanging, het kan allemaal. Wil je vastigheid? Prima. Wil je juist flexibel zijn in je agenda? Ook helemaal goed. Vanuit DE BREDE SELECTIE is er veel doorstroming naar reguliere vaste banen op onze scholen. Leerkrachten, lio-er’s, vakleerkrachten, onderwijsassistenten, herintreders en senioren zijn welkom! Maar ook hebben we regelmatig plek voor vakleerkrachten, IB-ers, administratieve ondersteuning en conciërges.

voor_iedereen