Vacatures

De Tijl Uilenspiegelschool zoekt voor het schooljaar 2019-2020 leerkrachten

0,2 - 1,0

Beschrijving vacature

Ben je onze nieuwe collega die: · een professionele lerende houding heeft · openstaat voor de Vreedzame Schoolgedachte · ouders/verzorgers ziet als educatieve partners en dit kan vormgeven · van aanpakken houdt · zowel zelfstandig als in teamverband kan functioneren · zich medeverantwoordelijk voelt en graag meedenkt · pedagogisch sterk is en de leerlingen structuur/duidelijkheid biedt

Beschrijving school

De Tijl Uilenspiegelschool, in de wijk Bos en Lommer, heeft ongeveer 400 leerlingen en werkt met de Vreedzame School. Er heerst een prettige en rustige sfeer in de school. We werken met een continurooster en de kinderen zijn woensdagmiddag vrij. Aan de school zijn diverse vakleerkrachten verbonden, zoals voor gym, beeldende vorming en muziek. Binnen het team streven we ernaar ieders talent te benutten, zo ook in de diverse werkgroepen. Zie voor meer informatie www.tijluil.nl of www.awbr.nl

Ingangsdatum

1 augustus, 2019

Wat wij bieden

Wij bieden:

· groepen van gemiddeld 24 kinderen

· een ervaren, enthousiast en divers team

· een mooi nieuw schoolgebouw en -plein in de wijk Bos en Lommer

· een gemotiveerde multiculturele schoolpopulatie

· een school die volop in ontwikkeling is

· mogelijkheden tot professionalisering

Reageren tot

12 July, 2019

Meer informatie

Ben jij degene die we zoeken?

Mail dan je sollicitatiebrief met CV en referenties z.s.m. naar e.engbrenghof@tijluil.nl. t.a.v. de directie Tijl Uilenspiegelschool. Liever eerst wat informatie? Je bent welkom om telefonisch contact op te nemen of eens langs te komen.

Vraag dan naar Maartje Rood. (020 – 6843954)

E-mailadres

e.engbrenghof@tijluil.nl

Solliciteer

  • Upload CV
  • Formulieren zonder motivatie en C.V. worden niet in behandeling genomen

OOK IETS VOOR JOU?

Intern Begeleiders

Intern begeleider 2 x 0,8 fte Ingangsdatum: 1 augustus, 2019
Vanaf 1 augustus 2019 zoeken wij voor beide locaties ARS in Amsterdam twee enthousiaste en ervaren Intern Begeleiders (2 X 0,8 fte) Functie- / taakomschrijving De intern begeleider (IB-er) is een duizendpoot die binnen de ARS verantwoordelijk is voor de coördinatie van het onderwijsbeleid van de school en die een actieve bijdrage levert aan het zorgbeleid. Vanuit onderwijskundig leiderschap bereid je de uitvoering van het onderwijsbeleid voor, je volgt de ontwikkelingen en houdt de leerkrachten hiervan op de hoogte. Je werkt binnen het zorgbeleid ook nauw samen met de gedragsdeskundige en zorgcoördinator. Vanuit de principes van handelingsgericht werken heb je een afgestemde rol, die je constant afstemt met de gedragsdeskundigen, leerkrachten, ouders en andere betrokkenen. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen binnen het handelingsgericht werken. Een belangrijk onderdeel van je functie is het coachen van leerkrachten op de uitvoer van het onderwijs- en zorgbeleid en hen ondersteunen bij het opstellen en uitvoeren van (groeps)plannen/OPP’s en de begeleiding en het onderwijzen van kinderen met een taalontwikkelingsstoornis en andere ondersteuningsbehoeften. Verder ben je aanspreekpunt voor ouders en directie en geef je leiding aan de leerlingbesprekingen. Arbeidsvoorwaarden De functie is ingeschaald conform salarisschaal L12 (CAO-PO). Het betreft een jaarcontract, met uitzicht op vast bij goed functioneren. Informatie en sollicitaties Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Lieke Rigter (regiodirecteur) via l.rigter@viertaal.nl. Je kunt je sollicitatiebrief met curriculum vitae vóór 5 juni 2019 sturen naar onze administratie (w.morgese@viertaal.nl) onder vermelding van Vacature Intern Begeleider, ter attentie van L. Rigter. De vacatures worden gelijktijdig intern binnen VierTaal als extern opengesteld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.
Lees meer en solliciteer

Burgemeester de Vlugtschool zoekt enthousiaste, ambitieuze leerkracht groep 1/2

Leerkracht 0,6 fte Ingangsdatum: 1 augustus, 2019
De functie Een leerkracht met een open, positieve persoonlijkheid die aandacht heeft voor kind en ouder/verzorger. Een teamspeler die door het vuur gaat voor het beste onderwijs, zijn collega’s daarin meeneemt en onze kernwaarden welbevinden, aandacht en creativiteit onderschrijft. Jouw profiel Wij zoeken een leerkracht die: •affiniteit heeft met onderwijs van de 21ste eeuw; •Affiniteit heeft met het jonge kind; •pedagogisch zeer sterk is; •creatieve oplossingen uit de mouw schudt; •openstaat voor feedback en het zelf ook durft te geven; •enthousiast is om mee te denken over het uitbouwen van onze weg naar toekomstgericht onderwijs; •hart heeft voor zijn werk en de kinderen!
Lees meer en solliciteer

NIET GEVONDEN WAT JE ZOCHT?

Vertel ons wat je belangrijk vindt, hoe je in elkaar zit en welke werkervaring je hebt.
Zo vergroot je de kans dat we de perfecte vacature voor je vinden.

Solliciteer

  • Upload CV
  • Formulieren zonder motivatie en C.V. worden niet in behandeling genomen

WAAROM DE BREDE SELECTIE?

in_amsterdam

IN AMSTERDAM

DE BREDE SELECTIE geeft je de kans om rustig een tijd rond te kijken binnen de 110 aangesloten scholen in Amsterdam.

begeleiding_groei

BEGELEIDING EN GROEI

DE BREDE SELECTIE geeft je de kans om rustig een tijd rond te kijken binnen de 110 aangesloten scholen in Amsterdam.

conform_cao

CONFORM CAO

DE BREDE SELECTIE geeft je de kans om rustig een tijd rond te kijken binnen de 110 aangesloten scholen in Amsterdam.

VOOR
IEDEREEN

Vanuit de pool is er veel doorstroming naar reguliere vaste banen op onze scholen. Vacatures van scholen sturen wij ook door naar de vervangers. En vind je het juist fijn om op verschillende scholen ervaring op te doen, dan kan dat uiteraard ook! Leerkrachten, lio-er’s, vakleerkrachten, onderwijsassistenten, herintreders en senioren zijn welkom!

voor_iedereen