Vacatures

De Zeeheld: leerkracht onder- en middenbouw (+ taak ICC-er) m.i.v. 1 augustus 2019

Functie

0,6-1,0 WTF

Beschrijving vacature

We zoeken voor het nieuwe schooljaar collega's voor onder- en middenbouw. De taak van ICC-er komt beschikbaar, lijkt het je leuk om als cultuurcoördinator aan de slag te gaan op een Alles in 1 School (IKC) waar zowel binnen als buiten school veel aandacht is voor cultuureducatie en je hebt daar al enige ervaring in opgedaan? Dan ben je bij ons op de goede plek!

Beschrijving school

Alles in 1 school De Zeeheld is een populaire openbare Alles in 1 School (IKC) met een gemêleerde leerling- en ouderpopulatie van ca. 300 leerlingen. Onderwijs en opvang wordt in een doorgaande lijn aangeboden van 2,5 - 12 jaar.

Visie
Wij zien ontwikkeling als een leerkuil waarin je leert onderzoeken, doorzetten, vragen stellen, samenwerken, fouten durven maken. Onze overtuiging is dat ieder kind een talent heeft en kan en wil leren.
Samenwerken, vertrouwen & zelfvertrouwen, veiligheid, verantwoordelijkheid, plezier en authenticiteit zijn belangrijke kernwaarden op onze Alles in 1 school.
Met onze werkwijze stimuleren we leerlingen eigenaar te zijn van hun eigen leerproces. Er is aandacht voor ontwikkeling van creativiteit en een probleemoplossend vermogen dat nodig is in een continue veranderende leer- en leefomgeving.

Belangrijke pijlers van ons onderwijs
Leren Zichtbaar Maken met leerdoelen, succescriteria, leertaal en leerstrategieën, feedback geven en coöperatieve werkvormen – Kanjertraining - Engels - Cultuureducatie

Ingangsdatum

1 augustus, 2019

Werkdagen

maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag

Functie eisen

Afgeronde PABO. Zoek je een LIO stageplaats ben je ook van harte welkom!;
Kennis van en ervaring met handelingsgericht- en opbrengstgericht werken;
Je hebt ervaring met gedifferentieerd lesgeven;
Kennis van – en interesse in de huidige onderwijskundige ontwikkelingen;
Goede communicatieve vaardigheden die je gebruikt in de samenwerking met kinderen, collega’s en ouders;
Kennis van of affiniteit met Kanjertraining is een pré;
opleiding en ervaring als cultuurcoördinator (ICC-er) is een pré;
Enthousiast, ambitieus, flexibel en daadkrachtig;

Wat wij bieden

Wij bieden:
Gezellige klassen met enthousiaste, leergierige kinderen op een populaire school;
Een team waarin je je snel thuis zult voelen. Je werkt samen met enthousiaste, professionele, betrokken en gezellige collega’s;
De mogelijkheid om de taak van cultuurcoördinator te vervullen;
Goede ondersteuning en begeleiding tijdens je inwerkperiode zowel op school als binnen AWBR;
Een aanstelling van minimaal 0,6 tot 1 WTF en mogelijkheden voor professionele ontwikkeling;
Een prachtig schoolgebouw, in een gezellige buurt en goed bereikbaar met de fiets of OV.
Zie ook onze website http://www.bredeschoolzeeheldenbuurt.nl

Procedure

Wil je solliciteren, stuur dan je motivatiebrief en CV naar: info@dezeeheld.nl.
Vermeld in ieder geval naar welke groep(en) je voorkeur naar uitgaat (top 3) en hoeveel dagen je beschikbaar bent.
De procedure bestaat uit minimaal één gesprek met directie, IB en een leerkracht en een proefles kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Wil je eerst even bij ons komen kijken om de sfeer te proeven, dan kan dat natuurlijk. Bel dan voor een afspraak met Stefanie Lammers: 020-344 50 60. Leuk als je langskomt!

Reageren tot

1 August, 2019

E-mailadres

info@dezeeheld.nl

Solliciteer

  • Upload CV
  • Formulieren zonder motivatie en C.V. worden niet in behandeling genomen

OOK IETS VOOR JOU?

Intern Begeleiders

Intern begeleider 2 x 0,8 fte Ingangsdatum: 1 augustus, 2019
Vanaf 1 augustus 2019 zoeken wij voor beide locaties ARS in Amsterdam twee enthousiaste en ervaren Intern Begeleiders (2 X 0,8 fte) Functie- / taakomschrijving De intern begeleider (IB-er) is een duizendpoot die binnen de ARS verantwoordelijk is voor de coördinatie van het onderwijsbeleid van de school en die een actieve bijdrage levert aan het zorgbeleid. Vanuit onderwijskundig leiderschap bereid je de uitvoering van het onderwijsbeleid voor, je volgt de ontwikkelingen en houdt de leerkrachten hiervan op de hoogte. Je werkt binnen het zorgbeleid ook nauw samen met de gedragsdeskundige en zorgcoördinator. Vanuit de principes van handelingsgericht werken heb je een afgestemde rol, die je constant afstemt met de gedragsdeskundigen, leerkrachten, ouders en andere betrokkenen. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen binnen het handelingsgericht werken. Een belangrijk onderdeel van je functie is het coachen van leerkrachten op de uitvoer van het onderwijs- en zorgbeleid en hen ondersteunen bij het opstellen en uitvoeren van (groeps)plannen/OPP’s en de begeleiding en het onderwijzen van kinderen met een taalontwikkelingsstoornis en andere ondersteuningsbehoeften. Verder ben je aanspreekpunt voor ouders en directie en geef je leiding aan de leerlingbesprekingen. Arbeidsvoorwaarden De functie is ingeschaald conform salarisschaal L12 (CAO-PO). Het betreft een jaarcontract, met uitzicht op vast bij goed functioneren. Informatie en sollicitaties Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Lieke Rigter (regiodirecteur) via l.rigter@viertaal.nl. Je kunt je sollicitatiebrief met curriculum vitae vóór 5 juni 2019 sturen naar onze administratie (w.morgese@viertaal.nl) onder vermelding van Vacature Intern Begeleider, ter attentie van L. Rigter. De vacatures worden gelijktijdig intern binnen VierTaal als extern opengesteld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.
Lees meer en solliciteer

Burgemeester de Vlugtschool zoekt enthousiaste, ambitieuze leerkracht groep 1/2

Leerkracht 0,6 fte Ingangsdatum: 1 augustus, 2019
De functie Een leerkracht met een open, positieve persoonlijkheid die aandacht heeft voor kind en ouder/verzorger. Een teamspeler die door het vuur gaat voor het beste onderwijs, zijn collega’s daarin meeneemt en onze kernwaarden welbevinden, aandacht en creativiteit onderschrijft. Jouw profiel Wij zoeken een leerkracht die: •affiniteit heeft met onderwijs van de 21ste eeuw; •Affiniteit heeft met het jonge kind; •pedagogisch zeer sterk is; •creatieve oplossingen uit de mouw schudt; •openstaat voor feedback en het zelf ook durft te geven; •enthousiast is om mee te denken over het uitbouwen van onze weg naar toekomstgericht onderwijs; •hart heeft voor zijn werk en de kinderen!
Lees meer en solliciteer

NIET GEVONDEN WAT JE ZOCHT?

Vertel ons wat je belangrijk vindt, hoe je in elkaar zit en welke werkervaring je hebt.
Zo vergroot je de kans dat we de perfecte vacature voor je vinden.

Solliciteer

  • Upload CV
  • Formulieren zonder motivatie en C.V. worden niet in behandeling genomen

WAAROM DE BREDE SELECTIE?

in_amsterdam

IN AMSTERDAM

DE BREDE SELECTIE geeft je de kans om rustig een tijd rond te kijken binnen de 110 aangesloten scholen in Amsterdam.

begeleiding_groei

BEGELEIDING EN GROEI

DE BREDE SELECTIE geeft je de kans om rustig een tijd rond te kijken binnen de 110 aangesloten scholen in Amsterdam.

conform_cao

CONFORM CAO

DE BREDE SELECTIE geeft je de kans om rustig een tijd rond te kijken binnen de 110 aangesloten scholen in Amsterdam.

VOOR
IEDEREEN

Vanuit de pool is er veel doorstroming naar reguliere vaste banen op onze scholen. Vacatures van scholen sturen wij ook door naar de vervangers. En vind je het juist fijn om op verschillende scholen ervaring op te doen, dan kan dat uiteraard ook! Leerkrachten, lio-er’s, vakleerkrachten, onderwijsassistenten, herintreders en senioren zijn welkom!

voor_iedereen