Vacatures

Leerkracht speciaal onderwijs Amsterdam

Leerkracht

In het kort:

Heb jij altijd al de droom gehad om als leerkracht aan de slag te gaan in het speciaal onderwijs, maar wilde je eerst nog ervaring opdoen binnen het regulier onderwijs? Weet je niet goed welke vorm van speciaal onderwijs goed bij je best en vind je het daarom ook erg moeilijk om die stap naar het speciaal onderwijs te maken? Wij van DE BREDE SELECTIE in Amsterdam helpen je graag verder.

Als onderdeel van zeven schoolbesturen voor openbaar onderwijs in Amsterdam helpt DE BREDE SELECTIE 110 locaties in het vervullen van de vervangingsverzoeken. Goed om te weten is dat DE BREDE SELECTIE dus geen commercieel/ uitzendbureau is, maar echt onderdeel van deze besturen. Iedere dag helpen wij onze collega’s bij de zoektocht naar inval leerkrachten. Dit kan gaan om bijvoorbeeld een zwangerschapsvervanging, of een ziekte vervanging.

Voor een specifiek bestuur, dat alleen speciaal onderwijs scholen heeft, zijn wij dan ook regelmatig op zoek naar leerkrachten die de ambitie hebben om iets te kunnen betekenen voor juist de leerlingen met een grote vraagbehoefte en complexe problematiek. Het aanbod is divers van sbo, so en vso. Wat wel bijna alle scholen gemeen hebben is dat er trauma sensitief wordt gewerkt.

Wil jij meer weten, neem dan contact op met DE BREDE SELECTIE. Dit kan door online te solliciteren op deze vacature, dan nemen wij op korte termijn contact met je op. Wil je liever telefonisch met DE BREDE SELECTIE in contact komen, dan zijn wij te bereiken op telefoonnummer: 020-8203470

Wat ga je doen?

Werken op een SO school doe je niet voor een week, maar we zoeken iemand die zich een paar maanden aan een school wil verbinden om zich zo vertrouwd en wegwijs te maken binnen een SO school en de relatie met de leerlingen op te bouwen (het bestuur wil hier ook in investeren, net zoals in begeleiding en ondersteuning voor startende of nieuwe inval leerkrachten).

Het zal elke dag weer een uitdaging zijn om alle leerlingen optimaal mee te laten draaien met de lessen, maar jij kan echt het verschil maken voor ze!

Wat breng je mee?

Je blijft onder alle omstandigheden rustig en bent in staat te relativeren.
Je kan goed samenwerken in een multidisciplinair team.
Je houdt van een uitdaging.
Pedagogisch- en didactisch sterk en in staat te differentiëren tussen de verschillende niveauverschillen.

Je bent in het bezit van een onderwijsbevoegdheid.
Woonachtig in of omgeving van Amsterdam.

Wat krijg je van ons?

leer / ontwikkeltrajecten voor leraren in opleiding of leraren die zich verder willen ontplooien binnen het speciaal onderwijs.

 

Solliciteer

  • Upload CV
  • Formulieren zonder motivatie en C.V. worden niet in behandeling genomen

MEER WETEN OVER DEZE VACATURE?

voor_iedereen

sollicitatie@debredeselectie.nl

OOK IETS VOOR JOU?

Leerkracht groep 6 volgend schooljaar

Door DBS
Lees meer en solliciteer

Leerkracht groep 5

Door DBS
Lees meer en solliciteer

NIET GEVONDEN WAT JE ZOCHT?

Vertel ons wat je belangrijk vindt, hoe je in elkaar zit en welke werkervaring je hebt.
Zo vergroot je de kans dat we de perfecte vacature voor je vinden.

WAAROM DE BREDE SELECTIE?

amsterdam

IN AMSTERDAM

DE BREDE SELECTIE geeft je de kans om rustig een tijd rond te kijken binnen de 120 aangesloten scholen

high-five

VAN EN VOOR DE SCHOLEN

Geen winst oogmerk, persoonlijke aandacht en de juiste match.

smile (2)

EERLIJKE BELONING

Je ontvangt salaris conform CAO PO en altijd aansluiting bij ABP.