Vacatures

VSO leerkracht

Leerkracht

In het kort:

DE BREDE SELECTIE/ A’DAM Onderwijs verzorgt voor zeven Amsterdamse besturen voor openbaar primair onderwijs de invulling van de vervangingen. Je kan hierbij denken aan een zwangerschapsvervanging, of een vervanging vanwege ziekte. Dagjes inval kunnen ook voorkomen. Wij hebben het complete aanbod van de tijdelijke vacatures op de openbare basisscholen in Amsterdam.

Voor een specifiek bestuur voor speciaal onderwijs helpen wij ook mee in de werving naar leerkrachten die zich echt voor langere periode willen verbinden aan het speciaal onderwijs. Momenteel zijn wij op zoek naar een VSO leerkracht.

Heb jij interesse en affiniteit met het speciaal onderwijs, of wil je graag de stap maken maar weet je niet goed wat het beste bij je past binnen het speciaal onderwijs? DE BREDE SELECTIE/ A’DAM Onderwijs laat je graag kennismaken met de verschillende vormen!

Reageer online op deze vacature en de consultants van DE BREDE SELECTIE/ A’DAM Onderwijs plannen een kennismaking met je in. Tijdens deze kennismaking vertellen wij je meer over werken in het speciaal onderwijs en de mogelijkheden via DE BREDE SELECTIE/ A’DAM Onderwijs.

Wat ga je doen?

Op bijna alle locaties wordt trauma sensitief werken vormgegeven en staan ze open voor leer/ontwikkeltrajecten voor leraren in opleiding of leraren die zich verder willen ontplooien binnen het speciaal onderwijs.

Je bent een gedreven, onderzoekende en ondernemende onderwijsprofessional die zich continue wil blijven ontwikkelen op het gebied van onderwijs en zorg. Je hebt hart voor de leerlingen op deze school, die moeilijkheden met gedrag ervaren en je staat sterk in je schoenen. Daarnaast ben je onderwijsbevoegd en heb je aantoonbare affiniteit met speciaal voortgezet onderwijs. Een afgeronde Pabo-opleiding (is een pré) of eerste- dan wel tweedegraads-bevoegdheid.

Wat breng je mee?

Pedagogisch- en didactisch sterk en in staat te differentiëren tussen de verschillende niveauverschillen.
Kennis en ervaring met (externaliserende) gedragsproblematiek en jongeren van 12-18 jaar.
Communicatief en sociaal vaardig in het sturen van de groepsdynamiek en in het contact met leerlingen, ouders en het team.
Een daadkrachtige persoonlijkheid met een oplossingsgerichte, zelfstandige werkhouding en relativeringsvermogen (het liefst met wat humor).
In staat om moderne lessen te verzorgen waarin moderne technologieën worden geïntegreerd.

Affiniteit met sport is een vereiste!

Wat krijg je van ons?

leer/ontwikkeltrajecten voor leraren in opleiding of leraren die zich verder willen ontplooien binnen het speciaal onderwijs.
De mogelijkheid om ervaring op te doen binnen het speciaal onderwijs.

 

Solliciteer

  • Upload CV
  • Formulieren zonder motivatie en C.V. worden niet in behandeling genomen

MEER WETEN OVER DEZE VACATURE?

voor_iedereen

sollicitatie@debredeselectie.nl

OOK IETS VOOR JOU?

Leerkracht groep 6 volgend schooljaar

Door DBS
Lees meer en solliciteer

Leerkracht groep 5

Door DBS
Lees meer en solliciteer

NIET GEVONDEN WAT JE ZOCHT?

Vertel ons wat je belangrijk vindt, hoe je in elkaar zit en welke werkervaring je hebt.
Zo vergroot je de kans dat we de perfecte vacature voor je vinden.

WAAROM DE BREDE SELECTIE?

amsterdam

IN AMSTERDAM

DE BREDE SELECTIE geeft je de kans om rustig een tijd rond te kijken binnen de 120 aangesloten scholen

high-five

VAN EN VOOR DE SCHOLEN

Geen winst oogmerk, persoonlijke aandacht en de juiste match.

smile (2)

EERLIJKE BELONING

Je ontvangt salaris conform CAO PO en altijd aansluiting bij ABP.