Ik zoek werk als leerkracht

DE BREDE SELECTIE geeft je de kans om rond te kijken binnen de 110 aangesloten scholen voor basis-, speciaal basis en speciaal onderwijs in Amsterdam. Je wordt door ons opgenomen in een vaste of flexibele selectie van vervangers. Afhankelijk van wat jij wilt, gaat het om vervangingen van korte of lange(re) perioden. Wil je niet vervangen? Kijk dan bij de reguliere vacatures van onze scholen.

Home » Werk als leerkracht

Wij bieden vast werk als vervanger of als leerkracht op een van onze scholen. Als vaste vervanger bij DE BREDE SELECTIE krijg je een baan bij een van onze besturen. Of je kiest om op één school te werken en reageert op een van de vacatures.

Als je van vrijheid houdt, is dit echt iets voor jou. Als flexibele vervanger kun je zelf je agenda beheren en bepaal je zelf hoeveel en waar je wilt werken. Kort of lang of beide? Jij kiest! Je wordt betaald in de periode dat je werkt.

Ben jij binnenkort klaar met de PABO en zoek je straks het avontuur in Amsterdam? Bij ons vind je een baan! Via een periode van korte en/of langdurende vervangingen krijg je de kans om door te stromen naar een plek op één van onze 110 scholen. In Amsterdam kan het!

WAAROM DE BREDE SELECTIE

in_amsterdam

IN AMSTERDAM

DE BREDE SELECTIE geeft je de kans om je plek te vinden binnen de 110 aangesloten basisscholen in Amsterdam.

begeleiding_groei

BEGELEIDING EN GROEI

DE BREDE SELECTIE begeleidt bij je ontwikkeling en je loopbaan. Voor starters een 3 jarig begeleidingstraject.

conform_cao

CONFORM CAO

Bij DE BREDE SELECTIE word je ingezet conform de CAO primair onderwijs.