Ik zoek werk als leerkracht

DE BREDE SELECTIE geeft je de kans om rond te kijken binnen de 120 aangesloten scholen voor basis-, speciaal basis en speciaal onderwijs in Amsterdam. Je wordt door ons opgenomen in een vaste of flexibele selectie van vervangers. Afhankelijk van wat jij wilt, gaat het om vervangingen van korte of lange(re) perioden.

Home » Werk als leerkracht

Wij bieden vast werk als vervanger of als leerkracht op een van onze scholen. Als vaste vervanger bij DE BREDE SELECTIE krijg je een baan bij een van onze besturen. Of je kiest om op één school te werken en reageert op een van de vacatures.

Als je van vrijheid houdt, is dit echt iets voor jou. Als flexibele vervanger kun je zelf je agenda beheren en bepaal je zelf hoeveel en waar je wilt werken. Kort of lang of beide? Jij kiest! Je wordt betaald in de periode dat je werkt.

Ben jij binnenkort klaar met de PABO en zoek je straks het avontuur in Amsterdam? Bij ons vind je een baan! Via een periode van korte en/of langdurende vervangingen krijg je de kans om door te stromen naar een plek op één van onze 120 scholen. In Amsterdam kan het!

amsterdam

IN AMSTERDAM

DE BREDE SELECTIE geeft je de kans om rustig een tijd rond te kijken binnen de 120 aangesloten scholen

high-five

van en voor de scholen

Geen winst oogmerk, persoonlijke aandacht en de juiste match.

smile (2)

eerlijke beloning

Je ontvangt salaris conform CAO PO en altijd aansluiting bij ABP.