Ik zoek flexibel werk

The times they are a changing. Lang niet iedereen is meer op zoek naar een 'vaste' baan. Houd jij ervan om zelf de touwtjes in handen te hebben en zelf je agenda te bepalen? Geen punt, flexibiliteit zit in onze genen! DE BREDE SELECTIE geeft je de kans om rond te kijken binnen de 110 aangesloten scholen in Amsterdam. We maken afspraken met je over de duur van de vervangingen die je wilt doen, welke groepen je voorkeur hebben, op welke dagen je beschikbaar bent of wanneer je juist op reis wilt. Je komt in de 'flexibele selectie'. Je wordt betaald conform de CAO PO.

Home » Werk als leerkracht » Flexibel werk

FLEXIBEL WERK ALS VERVANGER VOOR LANGERE PERIODES

Onder een langere periode verstaan we een periode van ca. 4 weken of meer. Het voordeel hiervan is dat je een aantal scholen goed leert kennen en jij je visitekaartje achterlaat bij die scholen. Je draait als volwaardig teamlid mee en neemt waar nodig naast je lesgevende taken ook andere taken binnen de school op je.

FLEXIBEL WERK ALS VERVANGER VOOR PERIODES TOT CA. 6 WEKEN

Een korte periode kan variëren van 1 week tot ca. 6 weken. Flexibiliteit is daarom heel belangrijk. Je krijgt de kans om veel scholen van binnen te bekijken en te laten zien wat je in huis hebt. Je past je snel aan. Zo breng je iedere dag kinderen een stukje verder in hun ontwikkeling.

VEEL MOGELIJKHEDEN IN AMSTERDAM

DE BREDE SELECTIE van openbaar primair onderwijs Amsterdam heeft altijd vacatures voor leerkrachten voor vervangingen. Lange of korte vervanging, het kan allemaal. Wil je vastigheid? Prima. Wil je juist flexibel zijn in je agenda? Ook helemaal goed. Vanuit DE BREDE SELECTIE is er veel doorstroming naar reguliere vaste banen op onze scholen. Leerkrachten, lio-er’s, vakleerkrachten, onderwijsassistenten, herintreders en senioren zijn welkom! Maar ook hebben we regelmatig plek voor vakleerkrachten, IB-ers, administratieve ondersteuning en conciërges.

voor_iedereen