Herintreder

Home » Werk als leerkracht » Herintreder

Heb je in het verleden een PABO-diploma behaald en krijg je nu weer zin om als herintreder aan het werk te gaan? Neem dan contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden die er zijn om weer voor de klas te staan en hoe we je daar op voorbereiden.

EEN PERSOONLIJKE UPDATE

DE BREDE SELECTIE van openbaar primair onderwijs Amsterdam biedt een starttraject voor herintreders, Herstart genaamd. Wij zorgen dat dit traject aansluit op je persoonlijke situatie. Met de actuele onderwijskennis die je opdoet en de begeleiding die je krijgt, kun je weer met een gerust hart voor de klas gaan staan. In principe zijn geen kosten verbonden aan deelname aan dit programma voor herintreders. Voorwaarde is wel dat je na het afronden van dit traject minstens een half jaar gaat werken voor (een van de scholen van) DE BREDE SELECTIE.

DE ONDERDELEN VAN HERSTART

‘Herstart’ bestaat uit verschillende onderdelen, maar begint altijd met een intakegesprek om te zien waar je staat en waar je behoeftes liggen. Als je eerst eens wilt kijken op een school, zoeken wij daarvoor een geschikte school. Als je zeker(der) bent dat je echt straks weer voor de klas wilt, gaan wij op zoek naar een leerplek voor je. Dat is een plek waar je kunt oefenen hoe het is om les te geven. Met de school en jou samen maken we daar afspraken over. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om je kennis te updaten d.m.v. een uitgebreid e-learningprogramma. Zo kun je zelf kiezen in welke aspecten van het vak van leerkracht je je wilt verdiepen en op welk moment je dat doet.  Ook kun je kiezen uit een aanbod aan workshops. Maatwerk dus. Naast theorie en praktijk is er ook tijd voor intervisie met andere herintreders. En tijdens dit programma is er begeleiding op de werkplek door de school en door DE BREDE SELECTIE. Het programma wordt dus echt toegesneden op jouw wensen en behoeften.

BEKIJK HET FILMPJE VAN EEN VAN ONZE HERINTREDERS: Shirley

MEER INFO?

WIL JIJ HERSTARTER WORDEN? MAIL ONS JE CONTACTGEGEVENS EN WE NEMEN SNEL CONTACT MET JE OP!

 

 

Kom je er niet
helemaal uit?

Neem contact op met
DE BREDE SELECTIE

info@debredeselectie.nl
020 - 820 34 70