Ik zoek vast werk

DE BREDE SELECTIE geeft je de kans om rond te kijken binnen de 120 aangesloten scholen in Amsterdam. Je wordt door ons opgenomen in een vaste selectie van vervangers. Daarbij kan het gaan om langere perioden, maar als je liever kortere vervangingen doet, kan dat natuurlijk ook. Zo krijg je dus echt de tijd om ervaring op te doen op verschillende scholen. Je kunt ook rechtstreeks op een vacature bij een school solliciteren. Je wordt bij ons altijd betaald conform de CAO PO.

Home » Werk als leerkracht » Vast werk

VAST WERK ALS VERVANGER VOOR LANGERE PERIODES

Onder een langere periode verstaan we 4 weken of meer. Het voordeel hiervan is dat je een aantal scholen goed leert kennen en jij je visitekaartje achterlaat bij die scholen. Je draait als volwaardig teamlid mee en neemt waar nodig naast je lesgevende taken ook andere taken op je. Je ontvangt iedere maand hetzelfde salaris.

VAST WERK ALS VERVANGER VOOR KORTERE PERIODES

Een korte periode kan variëren tussen 1 dag en ca. 6 weken. Flexibiliteit is daarom heel belangrijk. Je krijgt de kans om veel scholen van binnen te bekijken en te laten zien wat je in huis hebt. Iedere dag breng je kinderen een stukje verder in hun ontwikkeling. Je ontvangt iedere maand hetzelfde salaris.

VEEL MOGELIJKHEDEN IN AMSTERDAM

DE BREDE SELECTIE van openbaar primair onderwijs Amsterdam heeft altijd vacatures voor leerkrachten voor vervangingen. Lange of korte vervanging, het kan allemaal. Wil je vastigheid? Prima. Wil je juist flexibel zijn in je agenda? Ook helemaal goed. Vanuit DE BREDE SELECTIE is er veel doorstroming naar reguliere vaste banen op onze scholen. Leerkrachten, lio-er’s, vakleerkrachten, onderwijsassistenten, herintreders en senioren zijn welkom! Maar ook hebben we regelmatig plek voor vakleerkrachten, IB-ers, administratieve ondersteuning en conciërges.

voor_iedereen