Ik zoek vast werk

DE BREDE SELECTIE geeft je de kans om rond te kijken binnen de 110 aangesloten scholen in Amsterdam. Je wordt door ons opgenomen in een vaste selectie van vervangers. Daarbij kan het gaan om langere perioden, maar als je liever kortere vervangingen doet, kan dat natuurlijk ook. Zo krijg je dus echt de tijd om ervaring op te doen op verschillende scholen. Je kunt ook rechtstreeks op een vacature bij een school solliciteren. Je wordt bij ons altijd betaald conform de CAO PO.

Home » Werk als leerkracht » Vast werk

VAST WERK ALS VERVANGER VOOR LANGERE PERIODES

Onder een langere periode verstaan we 4 weken of meer. Het voordeel hiervan is dat je een aantal scholen goed leert kennen en jij je visitekaartje achterlaat bij die scholen. Je draait als volwaardig teamlid mee en neemt waar nodig naast je lesgevende taken ook andere taken op je. Je ontvangt iedere maand hetzelfde salaris.

VAST WERK ALS VERVANGER VOOR KORTERE PERIODES

Een korte periode kan variëren tussen 1 dag en ca. 6 weken. Flexibiliteit is daarom heel belangrijk. Je krijgt de kans om veel scholen van binnen te bekijken en te laten zien wat je in huis hebt. Iedere dag breng je kinderen een stukje verder in hun ontwikkeling. Je ontvangt iedere maand hetzelfde salaris.

VAST WERK BIJ EEN VAN DE 110 INTERESSANTE SCHOLEN

De besturen van DE BREDE SELECTIE hebben samen zo'n 110 scholen voor basis-, speciaal en speciaal basisonderwijs. Een heel gevarieerd aanbod dus. Als je graag op één school een baan wilt hebben (dus niet als vervanger) is dit voor jou een goede optie. Klik op de link hieronder voor het actuele aanbod.

VEEL MOGELIJKHEDEN IN AMSTERDAM

DE BREDE SELECTIE van openbaar primair onderwijs Amsterdam heeft altijd vacatures voor leerkrachten voor vervangingen. Lange of korte vervanging, het kan allemaal. Wil je vastigheid? Prima. Wil je juist flexibel zijn in je agenda? Ook helemaal goed. Vanuit DE BREDE SELECTIE is er veel doorstroming naar reguliere vaste banen op onze scholen. Leerkrachten, lio-er’s, vakleerkrachten, onderwijsassistenten, herintreders en senioren zijn welkom! Maar ook hebben we regelmatig plek voor vakleerkrachten, IB-ers, administratieve ondersteuning en conciërges.

voor_iedereen