Vacatures

Zoek de plek waar jij je thuis voelt

Functie

0,2-1,0

Beschrijving vacature

Als je wilt werken in het openbaar primair onderwijs in Amsterdam, hoe vind je dan de school waar jij je thuis voelt? Zomaar starten op een school geeft je niet de kans om eens rustig rond te kijken en uit te vinden waar jij je het prettigst voelt. Terwijl het juist zo belangrijk is, dat je je thuis voelt. DE BREDE SELECTIE geeft je de kans om rustig een tijd rond te kijken binnen de 110 aangesloten scholen in Amsterdam. Je wordt door ons opgenomen in een vaste of flexibele pool van vervangers. Daarbij gaat het niet om vervangingen voor een dagje, maar in de regel voor langere perioden. Je krijgt dus echt de tijd om te ervaren hoe het is.

Beschrijving school

De acht besturen voor openbaar primair onderwijs in Amsterdam werken samen in “DE BREDE SELECTIE”. Dit zijn: AWBR, OOADA, STAIJ, Sirius, Innoord, STWT, VierTaal en Orion.

Wij zoeken naar oplossingen voor personele vraagstukken in de openbare scholen voor primair onderwijs in Amsterdam. Wij hebben altijd vacatures voor enthousiaste, flexibele leerkrachten, onderwijsassistenten en ander onderwijspersoneel. Lio-er’s, vakleerkrachten, onderwijsassistenten, herintreders en senioren zijn ook welkom! En veel van onze vervangers stromen na een tijdje door naar een vaste baan op één van de scholen.

Werkdagen

maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag

Functie eisen

-Pabo-diploma (of bijna bevoegd)
-enthousiast en flexibel

Wat wij bieden

DE BREDE SELECTIE geeft je de kans om rustig een tijd rond te kijken binnen de 110 aangesloten scholen in Amsterdam. Je wordt door ons opgenomen in een vaste of flexibele pool van vervangers. Je krijgt dus echt de tijd om te ervaren hoe het is en kan korte of lange vervangingen doen. We kijken wat het beste bij jou past.

Je wordt ingezet binnen ons zeer gevarieerde scholenaanbod, van traditioneel tot het allernieuwste. Daar vind je zowel regulier onderwijs als Dalton- en Montessorischolen en andere vernieuwende concepten, o.a. Natuurlijk Leren, ontwikkelingsgericht onderwijs, alles-in-één-scholen,onderwijs voor nieuwkomers en SO en SBO. Voldoende keuze dus!

Wij bieden (loopbaan)begeleiding en hebben goede arbeidsvoorwaarden.

Procedure

Wil jij je plek bij ons vinden?
Stuur je motivatie en CV naar sollicitatie@debredeselectie.nl of vul het sollicitatieformulier in dan kunnen we snel kennismaken!

Reageren tot

7 December, 2019

Meer informatie

Wil je meer informatie of persoonlijk contact over jouw wensen?
Bel 020-8203470

E-mailadres

sollicitatie@debredeselectie.nl

Solliciteer

  • Upload CV
  • Formulieren zonder motivatie en C.V. worden niet in behandeling genomen

OOK IETS VOOR JOU?

Conciërge Osdorpse Montessorischool

Conciërge 0,6 Ingangsdatum: 1 augustus, 2019
De werkzaamheden worden verricht binnen een school voor primair onderwijs. De conciërge verricht onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan gebouwen, terreinen en inventaris, verricht ondersteunende werkzaamheden en verricht werkzaamheden op het gebied van leerlingzaken. Werkzaamheden 1. Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan gebouwen, terreinen en inventaris, - rekening houdend met (technische) onderhoudsvoorschriften en -afspraken - signaleert (ver)storingen;  verhelpt eenvoudige gebreken; - neemt, hoort klachten van technische aard aan; - geeft klachten van technische aard door of meldt (ad hoc) situaties (bijv. tijdens controle rondes); - legt administratieve gegevens samenhangend met de te verrichten technische taken vast; - verstrekt informatie aan personeelsleden over doel, doorlooptijden e.d. van werkzaamheden. 2. Ondersteunende werkzaamheden - beheert audiovisueel materia al en zet dit klaar; - beheert het magazijn en bestelt food, schoonmaakartikelen en kantoorartikelen; - maakt kopieën; - zet koffie en thee; - verricht eenvoudige schoonmaakwerkzaamheden. 3. Werkzaamheden op het gebied van leerlingzaken - roept leerlingen tot de orde tijdens pauzes e.d.of attendeert de leraar op ordeproblemen conform interne gedragsregels; - neemt meldingen van ziekte, te laat komen e.d. aan; - ziet toe op strafmaatregelen waarvoor de conciërge wordt ingeschakeld.
Lees meer en solliciteer

Leerkracht Middenbouw Van Houteschool

Leerkracht 0,4 fte Ingangsdatum: 1 augustus, 2019
Wij zoeken een Krachtige leerkracht middenbouw 0,4 FTE
Lees meer en solliciteer

NIET GEVONDEN WAT JE ZOCHT?

Vertel ons wat je belangrijk vindt, hoe je in elkaar zit en welke werkervaring je hebt.
Zo vergroot je de kans dat we de perfecte vacature voor je vinden.

Solliciteer

  • Upload CV
  • Formulieren zonder motivatie en C.V. worden niet in behandeling genomen

WAAROM DE BREDE SELECTIE?

in_amsterdam

IN AMSTERDAM

DE BREDE SELECTIE geeft je de kans om rustig een tijd rond te kijken binnen de 110 aangesloten scholen in Amsterdam.

begeleiding_groei

BEGELEIDING EN GROEI

DE BREDE SELECTIE geeft je de kans om rustig een tijd rond te kijken binnen de 110 aangesloten scholen in Amsterdam.

conform_cao

CONFORM CAO

DE BREDE SELECTIE geeft je de kans om rustig een tijd rond te kijken binnen de 110 aangesloten scholen in Amsterdam.

VOOR
IEDEREEN

Vanuit de pool is er veel doorstroming naar reguliere vaste banen op onze scholen. Vacatures van scholen sturen wij ook door naar de vervangers. En vind je het juist fijn om op verschillende scholen ervaring op te doen, dan kan dat uiteraard ook! Leerkrachten, lio-er’s, vakleerkrachten, onderwijsassistenten, herintreders en senioren zijn welkom!

voor_iedereen